Retraites Miksang Fotografie in Frankrijk & SpanjeKijk, zie en fotografeer alledaagse schoonheid en verbeter tegelijk eenvoudig jouw foto's

9
In 9 dagen maak je kennis en verdiep je jouw Miksang Fotografie in Frankrijk

5

Verdiepingsdagen voor gevorderden in Tarifa, Bolonia en Vejer de la Frontera
1001+
Nieuwe visuele ervaringen met jouw frisse blik, in het NU, waar je ook maar bent
miksang retraite, miksang fotografie, mindful fotografie, miskang fotografie, mindfulness, meditatie, yoga, meditatie retreat, spiritualiteit, creatief fotograferen, contemplatieve fotografie, miksang contemplatieve fotografie
Begin jouw Miksang ontdekkingsreis met 2 achtereenvolgende 4-daagse Miksang Modules waarin je kennismaakt met alle basisprincipes over het proces van waarneming, kijken en zien en Miksang Fotografie. Stapsgewijs leer je hoe je oprecht en authentiek kan fotograferen in ieder nu-moment. En in de daaropvolgende 4-daagse verdieping geef je jezelf een solide Miksang fundament.


Ervaar zelf hoe je de alledaagse schoonheid ontdekt met zien vanuit je hart, vanuit innerlijke rust en stilte, en tegelijk jouw foto's verbetert. Je maakt je jouw unieke frisse blik eigen met de dagelijkse lezingen, visuele oefeningen, Miksang foto-opdrachten en besprekingen. Gun jezelf verdiepende verbinding met jezelf en jouw directe omgeving op het Franse platteland met uitstapjes naar de nabijgelegen stad Limoges/St.Junien.


• 1x de 4-daagse Miksang Introductie Module

• 1 vrije dag

• 1x de 4-daagse Miksang Fundament Module

Instapvoorwaarde: Online Miksang introductie lezing

Datum: 31 augustus t/m 8  september 2023

Verblijf: In-house in Retraitecentrum Dechen Chöling, Mas Marvent, Frankrijk 

MIksang retraite in Zuid-Spanje, Tarifa, Miksang in Marokko, duinen in Bolonia, Miksang retreat Spain

Voor gevorderde Miksang studenten

Met de eeuwenoude Aziatische principes van hemel, aarde en mens ontdek je met Miksang Fotografie meer lagen van jouw unieke visuele poëzie van vormen en figuren. En tegelijk dompel je je onder in de eenvoud van de 3-eenheid van kijken en fotograferen.

Iedere dag met lezingen, nieuwe oefeningen en verdiepende Miksang foto-opdrachten. Je bent 2de 1e en de laatste dag in Tarifa, 2 dagen in de wandelende duinen van Bolonia en één middag in het witte stadje Vejer de la Frontera.

Al met al ook een mooie off-grid ervaring om alles even achter je te laten en jouw Miksang zetel te verstevigen. Laat in deze 5 dagen helemaal los wat je al kent en al weet. In 5 dagen verken meer van jezelf en jouw unieke stijl van Miksang fotografie in dit exotisch gebied onder de Spaanse zon. Je stabiliseert dieper kijken en kristalliseert op een authentieke manier eenvoudig fotograferen.

Instapvoorwaarde: Voltooiing Miksang Fundament Module (Miksang 3) en op uitnodiging

Datum: 11 t/m 14 november 2023

Verblijf: Dar Cilla Guesthouse, Tarifa