Retraites Miksang Fotografie in Frankrijk & SpanjeKijk, zie & ontdek de alledaagse schoonheid waar je ook maar bent

9
Dagen maak je diepgaand kennis met Miksang Fotografie in Tarifa, Andalusië

5

Verdiepingsdagen voor gevorderden in Tarifa, Bolonia en Vejer de la Frontera
1001+
Nieuwe visuele ervaringen met jouw frisse blik, in het NU, waar je ook maar bent
miksang retraite, miksang fotografie, mindful fotografie, miskang fotografie, mindfulness, meditatie, yoga, meditatie retreat, spiritualiteit, creatief fotograferen, contemplatieve fotografie, miksang contemplatieve fotografie

9-daagse Miksang Retraite

Begin jouw Miksang-reis met 2 achtereenvolgende 4-daagse Miksang Modules waarin je kennismaakt met alle basisprincipes van het proces van pure waarneming, de specifieken van kijken en zien en jouw fotografische expressie met Miksang Fotografie. Stapsgewijs leer je oprecht en authentiek fotograferen in ieder nu-moment, heel praktisch met behulp van de Miksang methode. En in de 4-daagse verdieping geef je jezelf een solide Miksang fundament.


Ervaar zelf hoe je de alledaagse schoonheid ontdekt met zien vanuit je hart, vanuit innerlijke rust en stilte,  waarmee je tegelijk jouw foto's verbetert. Je maakt je jouw unieke frisse blik eigen met dit programma met dagelijkse lezingen, visuele oefeningen, Miksang foto-opdrachten en besprekingen. Gun jezelf verdiepende verbinding met jezelf en jouw directe omgeving op het Franse platteland en bezoekjes aan de nabijgelegen stad Limoges/St.Junien.


• 1x de 4-daagse Miksang Introductie Module

• 1 vrije dag

• 1x de 4-daagse Miksang Fundament Module

Instapvoorwaarde: Online Miksang introductie lezing

Datum: 31 augustus t/m 8  september 2023

Verblijf: In-house in Retraitecentrum Dechen Chöling, Mas Marvent, Frankrijk

MIksang retraite in Zuid-Spanje, Tarifa, Miksang in Marokko, duinen in Bolonia, Miksang retreat Spain

5-daagse Miksang Retraite

Voor de gevorderde Miksang student

Met de eeuwenoude Aziatische principes van 'hemel, aarde en mens' en de Dharmakunst-leringen onderzoek je met Miksang Fotografie meer lagen van directe levendige waarneming en verdiep je jouw fotografische expressie. Dit is een ware onderdompeling in eenvoud met de drie-eenheid toegepast in pure waarneming, kijken, zien en fotograferen. 

Iedere dag met lezingen, nieuwe oefeningen en verdiepende Miksang foto-opdrachten. Je bent 2 dagen in Tarifa, 2 dagen in de wandelende duinen van Bolonia en één middag (optioneel) in het witte stadje Vejer de la Frontera.

Al met al ook een mooie off-grid ervaring om alles even achter je te laten, in diepe rust te kunnen landen en tegelijk jouw Miksang zetel te verstevigen. Laat even helemaal los wat je allemaal al kent en al weet. Verken in 5 dagen meer van jezelf en jouw unieke stijl van Miksang fotografie in deze exotische gebieden, samen met Miksang buddies.

Instapvoorwaarde: Voltooiing Miksang Fundament Module (Miksang 3) en op uitnodiging

Datum: 11 t/m 14 november 2023 (datum wordt nog bevestigd)

Verblijf: Dar Cilla Guesthouse, Tarifa

Miksang Fotografie & de kust van het Licht

Tarifa is een kustdorp in het meest zuidelijke punt van Spanje, in Andalusië aan de Costa de la Luz - de kust van het licht, bekend om de Moorse cultuur. Hier komen de Middellandse zee en de Atlantische Oceaan samen bij de Straat van Gibraltar. Tarifa staat ook bekend als een favoriete kitesurf oord, waardoor je een mix van Spaanse bewoners en Europese inwoners tegenkomt. Vanaf Tarifa zie je Marokko liggen, 11 kilometer verderop aan de overkant.


Vanaf het dakterras van het verblijf DarCilla Guesthouse heb je dagelijks een prachtig uitzicht op het Rifgebergte, de kust van Marokko en het typische witte centrum van Tarifa, met een zwemstrand en een surfstrand,. De oceanische wateren rondom Tarifa herbergen dolfijnen, walvissen, tonijn, schildpadden, vliegende vissen en nog veel meer oceanische rijkdom. In Dar Cilla Guesthouse verwelkomen Martina en Zoë jou in het appartement van jouw keus en in de inpandige trainingsruimte voor de Miksang Retraite met veel zorg en betrokkenheid.