Retraites Miksang Fotografie in SpanjeKijk, zie en fotografeer alledaagse schoonheid in Tarifa, Andalusië

9
Dagen maak je diepgaand kennis met Miksang Fotografie in Tarifa, Andalusië

5

Verdiepingsdagen voor gevorderden in Tarifa, Bolonia en Vejer de la Frontera
1001+
Nieuwe visuele ervaringen met jouw frisse blik, in het NU, waar je ook maar bent
MIksang retraite in Zuid-Spanje, Tarifa, Miksang in Marokko, duinen in Bolonia, Miksang retreat Spain

9-daagse Miksang Retraite

Begin jouw Miksang-reis met 2 achtereenvolgende 4-daagse Miksang Modules waarin je kennismaakt met alle basisprincipes, en je meteen een solide fundament in jezelf legt met onbevangen kijken, fris zien en Miksang fotografie.


Ervaar zelf hoe je de alledaagse schoonheid ontdekt met zien vanuit je hart, vanuit innerlijke rust en stilte. Dagelijks Integreer je dit praktisch in jouw kijken, zien, zijn met visuele oefeningen en Miksang foto-opdrachten zodat je met een frisse blik kijkt en oprecht kan fotograferen in het dagelijkse leven en zijn onder Spaanse zon.

• 1x de 4-daagse Miksang Introductie Module

• 1 vrije dag/rustdag

• 1x de 4-daagse Miksang Fundament Module

Instapvoorwaarde: Online Miksang introductie lezing

Datum: 18 t/m 26 maart 2023

Verblijf: In-house retraite in DarCilla Guesthouse, Tarifa

MIksang retraite in Zuid-Spanje, Tarifa, Miksang in Marokko, duinen in Bolonia, Miksang retreat Spain

5-daagse Miksang Retraite

Voor gevorderde Miksang studenten

Met de eeuwenoude Aziatische principes van hemel, aarde en mens ontdek je met Miksang Fotografie meer lagen van jouw unieke visuele poëzie van vormen en figuren. En tegelijk dompel je je onder in de eenvoud van de 3-eenheid van kijken en fotograferen.

Iedere dag met lezingen, nieuwe oefeningen en verdiepende Miksang foto-opdrachten. Je bent 2 dagen in Tarifa, 2 dagen in de wandelende duinen van Bolonia en één middag (optioneel) in het witte stadje Vejer de la Frontera.

Al met al ook een mooie off-grid ervaring om alles even achter je te laten en jouw Miksang zetel te verstevigen. Laat even helemaal los wat je allemaal al kent en al weet. In 5 dagen verken meer van jezelf en jouw unieke stijl van Miksang fotografie in deze exotische gebieden met jouw dieper kijken en geraakt zien. Je kristalliseert op een authentieke manier eenvoudig fotograferen.

Instapvoorwaarde: Voltooiing Miksang Fundament Module (Miksang 3) en op uitnodiging

Datum: 11 t/m 15 november 2022

Verblijf: Dar Cilla Guesthouse, Tarifa

Miksang Fotografie & de kust van het Licht

Tarifa is een kustdorp in het meest zuidelijke punt van Spanje, in Andalusië aan de Costa de la Luz - de kust van het licht, bekend om de Moorse cultuur. Hier komen de Middellandse zee en de Atlantische Oceaan samen bij de Straat van Gibraltar. Tarifa staat ook bekend als een favoriete kitesurf oord, waardoor je een mix van Spaanse bewoners en Europese inwoners tegenkomt. Vanaf Tarifa zie je Marokko liggen, 11 kilometer verderop aan de overkant.


Vanaf het dakterras van het verblijf DarCilla Guesthouse heb je dagelijks een prachtig uitzicht op het Rifgebergte, de kust van Marokko en het typische witte centrum van Tarifa, met een zwemstrand en een surfstrand,. De oceanische wateren rondom Tarifa herbergen dolfijnen, walvissen, tonijn, schildpadden, vliegende vissen en nog veel meer oceanische rijkdom. In Dar Cilla Guesthouse verwelkomen Martina en Zoë jou in het appartement van jouw keus en in de inpandige trainingsruimte voor de Miksang Retraite met veel zorg en betrokkenheid.

Dar Cilla Guesthouse, video-impressie 2022

De in-house Miksang retraite vindt plaats in het charmante Dar Cilla Guesthouse, waar je ook verblijft tijdens de retraite. Gelegen aan de rand van het centrum van Tarifa. Kies je appartement uit, met Miksang korting p.p.p.n.

Onder de hoede van manager Martina de Rijke, die jou adviseert hoe je naar Dar Cilla Guesthouse komt, en je warm en praktisch verwelkomt bij aankomst.