Retraites Miksang Fotografie in SpanjeKijk, zie en fotografeer alledaagse schoonheid aan de Costa de La Luz

9
Dagen maak je zonnig kennis met Miksang Fotografie in Tarifa, aan de Costa de la Luz

6

Verdiepingsdagen voor gevorderde Miksang studenten: Tarifa, Bolonia, Tanger
1001+
Nieuwe visuele ervaringen met jouw frisse blik, in het NU, waar je ook maar bent
MIksang retraite in Zuid-Spanje, Tarifa, Miksang in Marokko, duinen in Bolonia, Miksang retreat Spain

9-daagse Miksang Retraite

Begin jouw Miksang-reis met 2 achtereenvolgende 4-daagse Miksang Modules waarin je kennismaakt met alle basisprincipes, en je meteen een solide fundament in jezelf legt met onbevangen kijken, fris zien en Miksang fotografie. Je ervaart zelf hoe je de alledaagse schoonheid ontdekt met zien vanuit je hart en vanuit innerlijke rust en stilte. Dagelijks Integreer je dit heel praktisch in jouw kijken, zien, zijn met visuele oefeningen en Miksang foto-opdrachten zodat je met een frisse blik kijkt en oprecht kan fotograferen in jouw dagelijks leven onder Spaanse zon.

• 1x 4-daagse Miksang Introductie Module

• 1 vrije dag/rustdag

• 1x 4-daagse Miksang Fundament Module

Instapvoorwaarde: Online Miksang introductie lezing

Datum: 18 t/m 26 maart 2023

Verblijf: DarCilla Guesthouse, Tarifa

MIksang retraite in Zuid-Spanje, Tarifa, Miksang in Marokko, duinen in Bolonia, Miksang retreat Spain

6-daagse Miksang Retraite

Voor gevorderde Miksang studenten. Met de eeuwenoude Aziatische principes hemel, aarde en mens en de principes van de 3-regelige Japanse meditatieve dichtkunst Haiku onderzoek je met Miksang Fotografie de poëzie van vormen en figuren in de visuele ruimte in Tarifa, de wandelende duinen van Bolonia en Tanger in Marokko.

Iedere dag met lezingen, nieuwe oefeningen en verdiepende Miksang foto-opdrachten. Je bent 2 dagen in Tarifa, 3 dagen in de wandelende duinen van Bolonia en één middag (optioneel) een boottrip om walvissen en dolfijnen te spotten én in de ze opwinding je Miksang zetel aan boord in te nemen.

Al met al ook een mooie off-grid ervaring om jouw Miksang zetel te verstevigen. Laat even helemaal los wat je allemaal al kent en weet en in 6 dagen verken je jezelf en jouw Miksang fotografie in deze exotische gebieden met jouw camera, dieper kijken en geraakt zien. Je kristalliseert  op een authentieke eenvoudige manier fotograferen.

Instapvoorwaarde: Voltooiing Miksang Fundament Module (Miksang 3) en op uitnodiging

Datum: 17-22 november | 9 t/m 14 juni 2022 - nog 2 plekken vrij!

Verblijf: Dar Cilla Guesthouse, Tarifa

Miksang Fotografie & de Kust van het Licht

Tarifa is een kustdorp in het meest zuidelijke punt van Spanje, in Andalusië aan de Costa de la Luz - de kust van het licht, bekend om de Moorse cultuur. Hier komen de Middellandse zee en de Atlantische Oceaan samen bij de Straat van Gibraltar. Tarifa staat ook bekend als een favoriete kitesurf oord, waardoor je een mix van Spaanse bewoners en Europese inwoners tegenkomt. Vanaf Tarifa zie je Marokko liggen, 11 kilometer verderop aan de overkant.


Vanaf het dakterras van het verblijf DarCilla Guesthouse heb je dagelijks een prachtig uitzicht op het Rifgebergte, de kust van Marokko en het typische witte centrum van Tarifa. De oceanische wateren van Tarifa herbergen dolfijnen, walvissen, tonijn, schildpadden, vliegende vissen en nog veel meer oceanische rijkdom. In Dar Cilla Guesthouse verwelkomen Martina en Zoë jou in het appartement van jouw keus en in de inpandige trainingsruimte voor de Miksang Retraite met veel zorg en betrokkenheid.

Dar Cilla Guesthouse, video-impressie 2022

De in-house Miksang retraite vindt plaats in het charmante Dar Cilla Guesthouse, waar je ook verblijft tijdens de retraite. Gelegen aan de rand van het centrum van Tarifa. Kies je appartement uit, met Miksang korting p.p.p.n.

Onder de hoede van manager Martina de Rijke, die jou adviseert hoe je naar Dar Cilla Guesthouse komt, en je warm en praktisch verwelkomt bij aankomst.

Dar Cilla Guesthouse, de trainingslocatie en verblijfslocatie

De in-house Miksang retraites vinden plaats in het charmante Dar Cilla Guesthouse, waar je ook verblijft. Kies je appartement uit, met Miksang korting p.p.p.n.

Onder de hoede van manager Martina de Rijke, die jou adviseert hoe je naar Dar Cilla Guesthouse komt, en je warm en praktisch verwelkomt bij aankomst.