miksang fotografie, miksang retraite, miksang retreat, miksang in Spanje, mindfulness, yoga

Retraite Miksang Fotografie in Zuid-Spanje

Ontdek de alledaagse schoonheid in Zuid-Spanje, aan de Costa de La Luz

9
Dagen maak je zonnig kennis met Miksang Fotografie in Tarifa, aan de Costa de la Luz

6

Verdiepingsdagen voor gevorderde Miksang studenten: Tarifa, Bolonia, Tanger
1001+
Nieuwe visuele ervaringen met jouw frisse blik, in het NU, waar je ook maar bent

Miksang Fotografie & de Kust van het Licht

Tarifa is een kustdorp in het meest zuidelijke punt van Spanje, in Andalusië aan de Costa de la Luz - de kust van het licht, bekend om de Moorse cultuur. Hier komen de Middellandse zee en de Atlantische Oceaan samen bij de Straat van Gibraltar. Tarifa staat ook bekend als een favoriete kitesurf oord, waardoor je een mix van Spaanse en Europese inwoners tegenkomt. Vanaf Tarifa zie je Marokko liggen, 11 kilometer verderop aan de overkant.


Vanaf het dakterras van het verblijf DarCilla Guesthouse heb je dagelijks een prachtig uitzicht op het Rifgebergte, de kust van Marokko en het typische witte centrum van Tarifa. De oceanische wateren van Tarifa herbergen dolfijnen, walvissen, tonijn, schildpadden, vliegende vissen en nog veel meer oceanische rijkdom. In Dar Cilla Guesthouse verwelkomen Martina en Zoë jou in het appartement van jouw keus en in de inpandige trainingsruimte voor de Miksang Retraite met veel zorg en betrokkenheid.
MIksang retraite in Zuid-Spanje, Tarifa, Miksang in Marokko, duinen in Bolonia, Miksang retreat Spain

9-daagse Miksang Retraite

Begin jouw Miksang-reis met 2 achtereenvolgende Miksang 4-daagse Modules waarin je kennismaakt met alle basisprincipes en je meteen een solide fundament in jezelf legt met onbevangen kijken, fris zien en Miksang fotografie. Ervaar zelf hoe jij de alledaagse schoonheid ontdekt met zien vanuit je hart en vanuit innerlijke rust en stilte de Miksang methode leert toepassen. Dit Integreer je heel praktisch in jouw kijken, zien, zijn en fotograferen zodat je altijd fris kan zien en oprecht kan fotograferen in jouw dagelijks leven, waar je ook maar bent

• 1x 4-daagse Miksang Introductie Module

• 1 vrije dag/rustdag

• 1x 4-daagse Miksang Fundament Module

Instapvoorwaarde: Online Miksang introductie lezing

Datum: 18 t/m 26 maart 2023

Verblijf: DarCilla Guesthouse, Tarifa

MIksang retraite in Zuid-Spanje, Tarifa, Miksang in Marokko, duinen in Bolonia, Miksang retreat Spain

6-daagse Miksang Retraite

Voor gevorderde Miksang studenten. Met de eeuwenoude Aziatische principes hemel, aarde en mens en de Japanse Haiku principes onderzoeken we met Miksang Fotografie de poëzie van vormen en figuren in de visuele ruimte. Iedere dag met lezingen, nieuwe oefeningen en verdiepende Miksang foto-opdrachten. In Tarifa, 3 dagen in het gebied van de wandelende duinen van Bolonia en een dag in Tanger, Marokko met een privé gids.

Al met al ook een mooie off-grid ervaring! Laat echt even los wat je allemaal al kent en weet, en verken jezelf en dit prachtige gebied met jouw camera en Miksang kijken, zien en eenvoudig zijn en eenvoudig fotograferen.

Instapvoorwaarde: Voltooiing Miksang Fundament Module en op uitnodiging

Datum: 15-20 november 2022

Verblijf: DarCilla Guesthouse, Tarifa

arrow_drop_up arrow_drop_down