miksang in-house training, frisse blik, yoga, contemplatief, waarnemen, waarneming, waarneming training,  mindful fotograferen, mindful fotografie, miksang fotografie,, contemplatieve fotografie

Frisse Blik

Miksang Module voor een in-house training, presentatie of als onderdeel van een uitje

Miksang Module: Fris Kijken met kinderlijke verwondering

Voor organisaties, groepen en als onderdeel van teambuilding of meerdaagse trainingen.

Meer over Miksang Fotografie

Maak kennis met het onbevangen kijken met Miksang Fotografie, leer meer over Miksang 'Goed Oog' Fotografie, en ga zelf mindful aan de slag met kijken, zien en Miksang fotograferen.

Wat gaan jullie doen?

miksang online, miksang, miksang fotografie, miksang, miksang fotografie, yoga, miksang retraite, spiritualiteit, al;ledaagse schoonheid, meditatie, mindful fotografie, contemplatieve fotografie , helen vink

Introductie

Ik neem jullie mee in de magie van alledaagse schoonheid, met onbevangen kijken, fris zien: de basis, hoe werkt dit en hoe doe je dit?
frisse blik,  in-house training, teambuilding, yoga, meditatie, miksang fotografie, mindful fotograferen, mindfulness, waarneming

Visuele oefening

Jullie gaan zelf ervaren hoe je met een frisse blik kijkt naar de dingen in de directe omgeving en verwondering ervaart.
contemplatieve fotografie miksang mindful mindfulness fotografie meditatiecursus workshop training

Oefenen

In de module gaat ieder zelf ervaren wat de kracht is van eenvoudig en oprecht fotograferen met de smartphone/camera

Eén complete dag binnen een training of een dagdeel module, met een inleiding, fotopresentatie en visuele oefeningen om het zelf te ervaren. Een kortere of langere sessie is in overleg altijd een mogelijkheid.

  • Prijs: €595,- per dagdeel (max. 4 uur), exclusief 21% btw. | Voor een hele dag: €800,- exclusief 21% btw
  • Exclusief reiskosten €0,19 p. km.
  • Afhankelijk van het beschikbare budget kunnen we in overleg altijd een wederzijdse oplossing vinden voor de module/invulling en tijdsduur naar wens.
miksang retraite, miksang fotografie., mindful fotografie, miskang fotografie, mindfulness, meditatie, yoga, meditatie retreat, spiritualiteit, creatief fotograferen, contemplatieve fotografie, miksang contemplatieve fotografie
Hèlen Vink

Ieder moment is nieuw & nog niet eerder ervaren

Voordat Hèlen Vink met Miksang Fotografie kennismaakte, fotografeerde ze zoals ze het leerde op de kunstacademie en de fotografie-opleiding en als beelden kunstenaar een eigen artistieke stijl had ontwikkeld.

Ieder kunstproject begon altijd met een idee bedenken en actief met de camera uitvoeren en ook later het idee kunnen onderbouwen. Hierin is het proces van creatief fotograferen een mengeling van op zoek gaan en spontane ingevingen.


In 2006 maakte ze kennis met Miksang Fotografie en werd op slag verliefd! Hèlen begreep onmiddellijk hoe haar ervaringen van fotografie, mindfulness meditatie en boeddhisme bijeenkwamen op een toegankelijke en poëtische manier. Ze is gecertificeerd Miksang instructeur, heeft Miksang Fotografie naar Nederland gebracht en geeft sinds 2009 Miksang trainingen en masterclasses en Frisse Blik modules in Nederland en Europa in diverse leiderschapsprogramma's van ALIA Institute, en voor in-house trainingen bij oa Trainingsbureau van Harte & Lingsma, Weg &Waterbouw.