miksang in-house training, frisse blik, yoga, contemplatief, waarnemen, waarneming, waarneming training,  mindful fotograferen, mindful fotografie, miksang fotografie,, contemplatieve fotografie

Incompany - Frisse Blik

Miksang workshop voor een incompany training, presentatie of als onderdeel van een (bedrijfs)uitje.

Het verschil met de Miksang Retraites en trainingen is dat in het geval van incompany de workshop exclusief wordt gegeven aan eigen medewerkers van het bedrijf. Je bepaalt zelf de locatie en tijdsduur in afstemming met Hèlen Vink

 

Leer weer kijken met kinderlijke verwondering en zie dezelfde wereld als nieuw

Voor organisaties, groepen en als onderdeel van teambuilding of meerdaagse trainingen.

Meer over Miksang Fotografie

Maak kennis met het onbevangen kijken met Miksang Fotografie, leer meer over Miksang 'Goed Oog' Fotografie, en ga zelf mindful aan de slag met kijken, zien en Miksang fotograferen.

Wat gaan jullie doen?

miksang online, miksang, miksang fotografie, miksang, miksang fotografie, yoga, miksang retraite, spiritualiteit, al;ledaagse schoonheid, meditatie, mindful fotografie, contemplatieve fotografie , helen vink

Introductie

Ik neem jullie mee in de magie van alledaagse schoonheid, eerst met een introductie over onbevangen kijken en fris zien. De basis is pure waarneming: hoe doe je dit?
frisse blik,  in-house training, teambuilding, yoga, meditatie, miksang fotografie, mindful fotograferen, mindfulness, waarneming

Visuele oefeningen

Jullie gaan zelf ervaren hoe je met een frisse blik kan kijken naar de dingen in de directe omgeving, en wat het verschil met denken is. Het resultaat: openheid, focus en verwondering.
contemplatieve fotografie miksang mindful mindfulness fotografie meditatiecursus workshop training

Oefenen

Optioneel: thuis verder oefenen, of op de locatie aan de slag met een Miksang foto-opdracht. Ervaar de kracht van eenvoudig en oprecht fotograferen (smartphone/camera)

Eén complete dag binnen een bestaande training of een dagdeel module binnen een bestaande training.

Met een inleiding over onbevooroordeelde waarneming, een fotopresentatie en visuele oefeningen om het zelf te ervaren.

In overleg kan de duur van de sessie aangepast worden.

  • Prijs: €650,- dagdeel 3,5 uur (excl. 21% btw) | Een hele dag €1000,- (excl. 21% btw)
  • Exclusief reiskosten €0,23 p/km.
  • Afhankelijk van het beschikbare budget kunnen we in overleg altijd een wederzijdse oplossing vinden voor de module/invulling, en de tijdsduur naar wens.
miksang retraite, miksang fotografie., mindful fotografie, miskang fotografie, mindfulness, meditatie, yoga, meditatie retreat, spiritualiteit, creatief fotograferen, contemplatieve fotografie, miksang contemplatieve fotografie
Hèlen Vink

Ervaar hoe je hetzelfde als nieuw en opnieuw gaat zien - wat je niet kan bedenken

Voordat Hèlen Vink met Miksang Fotografie kennismaakte fotografeerde ze zoals ze het leerde op de fotografie-opleiding op de kunstacademie en als beeldend kunstenaar een eigen artistieke stijl had ontwikkeld waar fotografie onderdeel van was.

Ieder kunstproject begon altijd met een idee bedenken en actief met de camera uitvoeren en ook later het idee kunnen onderbouwen. Hierin is het proces van creatief fotograferen een mengeling van op zoek gaan om het idee fotografisch uit te voeren gevoed met spontane ingevingen.


In 2006 maakte ze kennis met Miksang Fotografie en werd op slag verliefd!

Hèlen begreep onmiddellijk hoe haar ervaringen van fotografie, mindfulness meditatie en boeddhisme bijeenkwamen op een toegankelijke en poëtische manier.


Ze is gecertificeerd Miksang instructeur, heeft Miksang Fotografie naar Nederland gebracht en geeft sinds 2009 Miksang trainingen en masterclasses en Frisse Blik modules in Nederland en Europa in diverse leiderschapsprogramma's van ALIA Institute, en voor inhouse trainingen bij oa Trainingsbureau Van Harte & Lingsma, Weg &Waterbouw.

Mindfulness-in-actie

"Gister op het werk een super toffe workshop Miksang Fotografie gehad. Vandaag gelijk begonnen met rondkijken. Wat zie je dan ineens veel. De kracht is om de tijd te nemen en te zien, zonder na te denken. En er zijn dan zoveel dingen die me raken!" ~ Romana


Na de module Frisse Blik, Gemeente Hoeksche Waard

Inhouse training Frisse Blik
Inhouse training Frisse Blik
Inhouse training Frisse Blik