Gewaarzijn

Gewaarzijn is de ruimte in jezelf en de grotere ruimte om je heen. In deze ruimte denk je mindful, doe je activiteiten mindful, in welke mate dan ook. Deze ruimte is altijd ondersteunend, als de basisruimte in jezelf.

Mindfulness en gewaarzijn zijn onlosmakelijk verbonden.

De drie niveau's van gewaarzijn 

Gewaarzijn heeft drie lagen of drie niveau's.

  • Jouw persoonlijk gewaarzijn die je heel eenvoudig kan ervaren, en al heel vaak ervaart.
  • Het grotere gewaarzijn, wat de grotere ruimte om je heen is, waar het bewustzijn uit is voortgekomen, helemaal verbonden met jouw persoonlijk gewaarzijn, bewust van jouw persoonlijke gewaarzijn.
  • Het overkoepelende gewaarzijn waar alles in plaatsvindt en alles uit is voortgekomen. Het prmordiale gewaarzijn wat gewaar werd van zichzelf en waar alles zich in afspeelt, het universum met onze aarde en wijzelf, het multidimensionale en het multiversum. De primordiale ruimte waar alles uit is voortgekomen, wat ook wel Het Eén wordt genoemd en God, Bron, Allah - de wat vele namen heeft! De primordiale ruimte zonder bewustzijn, waar we allemaal een reflectie van zijn alles en ieder levend wezen..

Je ervaart alle lagen van gewaarzijn

Deze lagen of niveau's van gewaarzijn kan je ervaren en ervaar je van nature al. Die ken je als ervaring ook al! Als je in de flow zit, als dingen moeiteloos gaan en dingen en situaties zich in synchroniciteit ontvouwen dan ben je volledig verbonden. Je acteert en put moeiteloos uit al deze niveaus.

Je bent altijd gewaar, je bent gewaarzijn

Het zijn niveau's van gewaarzijn die soepel in elkaar overvloeien, het geen aparte soorten gewaarzijn in aparte ruimtes waar je toestemming voor moet krijgen van  iemand of een test voor dient af te leggen waarvoor je wel of niet slaagt of toestemming moet krijgen van God. Je bent altijd al gewaar, je bent gewaarzijn.

Reactie plaatsen